AANBIEDING. Schuif in november aan op dinsdag woensdag of donderdag avond, en ontvang 20% korting, op ons nieuwe maandmenu “Adisutjipto”, of onze klassieker, de rijsttafel Kraton. Vermeld bij het reserveren online in het opmerkingenveld de tekst: “Kraton20”. Als je belt om te reserveren, geef aan dat je voor de aanbieding komt. Klik hier om te reserveren.

 

PRIMEUR! Kerst 2018 vier je met Kraton Rosbeijer.

Naast dineren bij Kraton, hebben we nu ook: Kraton voor thuis.  Op eerste kerstdag hebben we een speciaal 3 gangen afhaalmenu (3 gangen Kraton Sultan menu). Je kunt zelfs het menu compleet maken met Indonesisch bier, witte en/of rode wijn! Afhaalmenu dient van te voren telefonisch besteld te worden. Zie voor de voorwaarden onze nieuwsbrief van november 2018 of klik hier voor het menu.

PS: Reserveer tijdig voor kerstavond en tweede kerstdag (telefonisch: 033-8871111). Het loopt nu al aardig vol. Zie voor alle ins en outs onze nieuwsbrief van november 2018.

Downloaden (PDF, 1.27MB)

Indien de nieuwsbrief van november 2018 niet zichtbaar is dan kunt u deze raadplegen door hier te klikken. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

 

Comments are closed.